Event programma

Event programma

KRIEBELS is een veelzijdig evenement. Een echte beleving! Dat gaat u al merken bij aankomst. Een persoonlijk welkom met een kleine traktatie hoort daarbij. De diversiteit van alles wat u aantreft op KRIEBELS is groot. De verleiding slaat toe bij elke nieuwe presentatie die u tegenkomt.

Shows en presentaties

Wij verwennen u op het gehele event met prachtige shows die variëren van paaldansen, cabaret en strip-acts tot BDSM shows en live-acts. Daarnaast vindt u natuurlijk de prachtige, verrassende en ondeugende presentaties van onder andere deelnemers als Bolero, Erovibes, Miranda.nl, Nuru Nederland en Sexclusief.

DJ’s en artiesten

Op de vloer vindt u DJ’s en artiesten die prachtige lingerie-shows van gerenommeerde labels begeleiden met passende beats. Voor de avontuurlijke bezoeker vinden er verschillende workshops en castings plaats, uitgevoerd door professionals uit de branche.

Optreden Wim Dalmee

Op donderdag 8 december zal zanger en entertainer Wim Dalmee optreden op het Kriebels Event met een spetterende show!
wim dalmee wim dalmee1

Thematische invulling

Ook aan thematische invulling wordt gedacht. Zo werken wij aan een ‘zintuigenpaviljoen’ en another 50-shades workshop / showprogramma. ‘Sex met een lach’ in combinatie met burlesque cabaret, vintage lifestyle en tattoo gaan we plannen in een ‘kermisachtige’ omgeving. Tussendoor vindt de bezoeker weer deelnemers als Trendhouse, Candydreams, Ohlala partywear, Budgetmask en Neppers Hairwair.

Fiona.nl | Lingerie, club- & partywear

Meer en meer mensen zijn ervan overtuigd zijn dat mooie onderkleding bijdraagt aan zelfvertrouwen en waardering. En wees eerlijk, waarom zouden we alleen iets moois kopen of dragen voor speciale gelegenheden als we het ons het hele jaar kunnen veroorloven? Wear fabulous underwear, even if you are the only person who is going to see it. Natuurlijk is ook Fiona.nl met een stand aanwezig op Kriebels. Je kunt alles passen en krijgt persoonlijk advies!

fiona1 fiona3 fiona5

LHBT

Binnen productgroepen, presentaties en shows proberen we waar mogelijk ook de LHBT-scene te bedienen. We vragen ook onze deelnemers om hier aandacht aan te besteden. Een ‘Kunst-paviljoen’ zal worden gevuld door kunstenaars, special interest galeries, antiquairs en fotografen. Hans van der Kamp is een fotograaf die acte de presence zal geven. Erotische kunst is van alle tijden en mag in het interieur van de liefhebber niet ontbreken.

JA, ik wil een stand reserveren

Meer weten over de mogelijkheden tot deelname? Bel +31 (0)78 677 3202 of vul het contactformulier in.

Contact opnemen