Kriebels biedt alles

KRIEBELS biedt je heel veel. Maar jij bepaalt zelf hoe ver je wilt gaan. Daarom is de ruimte ingedeeld in 6 verschillende zones. Elk met een eigen specifiek karakter.

suikerlippen kriebels event

Zone 1: Welkom, algemene informatie & appetizer

Bij binnenkomst in ZONE 1 heten wij je persoonlijk welkom. Ook vind je hier algemene informatie over alle deelnemers en de activiteiten.

Zone 2: Vintage, burlesque, humor & roleplay fancy fair

In ZONE 2: Word je ondergedompeld in een vintagebeleving. Een gevoel van nostalgie en kermis met de ongrijpbare presentaties en shows ontbreken hier niet. Beetje ondeugend, beetje spannend maar vooral HEEL ERG LEUK!

vrouw met veren kriebels event
kunstwerk kriebels event

Zone 3: Erotic art, antiques & comics

Hier presenteren kunstenaars, galeries, antiquairs en antiquariaten een keur aan smaakvolle erotische kunst en antiek. Europees, Japans, Oosters….. erotiek in de kunst is van alle tijden.

Zone 4: Toys, fashion, gadgets, jewellery & tattoo

Playful ZONE 4 omvat alle thema’s en producten die aansluiten bij toys, middeltjes, gadgets, jewellery & tattoo. Het verkennen en mooi maken van het lichaam staat hier centraal.

erotische speeltjes kriebels event
vrouw op het strand kriebels event

Zone 5: Travel, lifestyle, wellness & beauty

In ZONE 5 vind je alles wat te maken heeft met een lekker leven. In balans, een gezond lijf, lekker eten en drinken, vakantie, wellness, sauna. Zorg goed voor jezelf.

Zone 6: Movies, magazines and shows

Deze zone laat aan duidelijkheid niets te wensen over. Hier vind je de laatste films, zie je nieuwe magazines, websites, producers, castings, glamourworkshops etc. Nog belangrijker: hier vind je de shows. Spektakel met finesse, passievol en ongecensureerd. Niet voor niets de spannendste afdeling van KRIEBELS.

vrouw met masker kriebels event